Det lille ekstra

Timesbefaring før foto
Vi befinner oss i et marked som har blitt noe utfordrende, da kanskje spesielt i Stavanger-området. Det er mange meglere om beinet, og det knives om å få selge eiendom. Et godt salgsargument kan være at selger får én times gratis stylist på kjøpet, noe som kan være avgjørende i selgers valg av megler.

Gode bilder selger
Vi tenker utifra en fotograf’s ståsted, og gir alle råd og tips ut ifra hva som blir best på foto. Bilder er i dag inngangsbilletten for et fremtidig salg. Vi går igjennom rom for rom, formulerer alt i en mail til selger og megler, sammen med inspirasjonsbilder, som selger kan bruke som huskeliste. Selger føler seg godt ivaretatt, og eiendommen blir presentert på best mulig måte.

Du tenker kanskje, «den jobben gjør jeg jo selv», og det kan veldig godt være. Men for dere som ønsker å prøve ut befaring av oss før foto, så vil du erfare at vi kommer med spesifikke råd om hvor selger kan få kjøpt diverse interiør-artikler, og til hvilken pris. Vi holder oss oppdaterte på hva som finnes der ute.

Stylingvalg
Det kan være vanskelig å selge inn styling fra en meglers ståsted, men da er det lurt å sende oss på times-befaring, så kan vi selge inn oss selv.

Vi tilbyr også del-stylinger og fulle stylinger. og selger oss selv inn hos selger der vi ser det er å anbefale. Vi har god erfaring med å jobbe tett med fotograf, og deltar under foto så langt det lar seg gjøre.

Styling-pakker prises individuelt, etter størrelse og marked.

Det skader ikke å prøve?

Kontakt oss gjerne.