Endelig fredag

Vi har ryddet på lageret i puter og ring vi ikke visste vi hadde. Vi har rigget oss til med Green Apple sine stoffer, så nå kan vi ta imot kunder hos oss for bestillinger.

Høsten er en fantastisk tid. Vi elsker nå veluren, pelsen, okergult og oransje, i det ellers mørke interiøret.

Tenn stearinlys i helgen, kjøp friske blomster, og spis god høstmarked med en god rødvin til. Ha en fantastisk helg.

Verdens minste heis

Nydelig å begynne på jobb igjen, og vi kjenner energien boble. Ikke sååååå kjekt når ingenting går i heisen😱 Vi bar og slet opp to etasjer, men tok det for trim. Benedict var med og holdt oppe dører for oss, og syntes selv at det minst måtte være verdt 300kr 😅 Styling for Krogsveen ble ferdig, og vi håper på et hurtig salg🌟

image image

Snart ferie


Har ikke tatt ferie enda, og har med god bærehjelp i Lili – her fra en av de finere heisene i distriktet.

Selvaag Bolig

Oslo & boklansering

IMG_5678

Fra den nydeligste heisen på Hotel Continental. Høsten 2015 var vi på boklansering av en Coffeetable-book fra Green Apple, der vi fikk vårt siste hytte-prosjekt representert. Green Apple i Oslo er en forhandler av stoffer, men som også ha en møbelproduksjon i Spania. Her kan kunden plukke ut de stoffene de ønsker, og få møbler tilpasset på mål.

Her får du «siste nytt» om våre prosjekter

Vi har nå fått helt nye nettsider og under menyen «I heisen» vil vi fremover legge ut saker som vi ønsker å dele med deg! Alt fra nye trender og oppdagelser, til gode råd om boligstyling og oppussing!  Har du konkrete ønsker så ta kontakt med en gang!